Rychlé vyhledávání

Reklama

Diskuse : Spáleniny, opařeniny a mouka


vlado
21.06.2011 v 14:58
Ja mam tiez jeden recept \"od starej mamy\", ktory naozaj funguje. Pokial sa clovek popali, treba popalene miesto co najskuor potriet obycajou horcicou. Nezmierni to bolest, mam skuor pocit, ze bolest sa na chvilku zvysi. Vysledkom vsak je, ze sa nevytvori pluzgier. Popalenina bude cervena, bolava, ale ziadny pluzgier. Osobne veyskusane velakrat pri zvarovani, ci peceni v trube. Mechanizmus posobenia nedokazem pochopit. Je mozne, ze by fungovalo aj nieco ine, ako horcica.

Tom
16.06.2011 v 17:49
největší šok jsem zažil, když mi tenhle mail přišel od mojí vlastní mámy :-( Bohužel nemají v práci přístup na internet (a hoax.cz), jen na mail a už ztrácím sílu jí vysvětlovat ať podobné nesmysly nešíží.

Adéla
16.06.2011 v 01:02
Mně tenhle e-mail ještě nedorazil. Asi už všichi ví, že by ode mě dostali vynadáno. A zkoušel to někdo, jestli to doopravdy nefunguje? Já mám totiž podobnou zkušenost se solí. Je to \"recept\" z Afriky a je fakt, že mě osobně už několikrát pomohl. Když jsem si spálila ruku o žehličku nebo horkým olejem, sůl mi to hned uklidnila a nikdy jsem neměla ani puchýř. Ale kdo ví, jak by to dopadlo se závažnějšíma popáleninama ...

Veronika
14.06.2011 v 19:34
No mně to nepřišlo naštěstí, nicméně jsem se jen během dneška setkala bohužel s několika \"ženami\" nezávisle na sobě, které byly touto zázračnou radou nadšené a kolegyně dokonce šťastná za radu, jak v případě nehody pomůže dvouletému vnukovi! :-( Dost mě to šokovalo a jako mámě malé holčičky mi to přijde i hodně nebezpečné :-( Takže díky opět za zveřejnění a snad to nikdo nebude zkoušet na dětech .....

sita
14.06.2011 v 19:04
tento e-mail mi během dvou dnů přišel osmkrát. Lidé to myslí dobře, já to chápu, protože jsem se minulou středu velmi silně opařila při vaření oběda ... tak prý příště si mám ránu zasypat... no to by asi dopadlo!

Vložit příspěvek do diskuse

















Jméno:
E-mail:
Text zprávy:
Potvrzovací kód:
 
Příspěvky v diskusi jsou nezávislými příspěvky návštěvníků a čtenářů serveru HOAX.cz a nemusí být vždy v souladu s názory provozovatele nebo osob přímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.

Naši partneři

Týdny mediálního vzdělávání - NA PRAVDĚ ZÁLEŽÍ
Projekt E-Bezpečí
MANIPULÁTOŘI.CZ
Internetem Bezpečně
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NEŠLAPE.CZ - NEŠLAPE Vám počítač? Odvirování PC, zrychlení počítače, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Nářadí, nástroje, pomůcky, nože, kvalitní rukavice

Podpořte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv českého webu

Doporučujeme

ZvolSi INFO - Surfařův průvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právě dnes
RigoloKids - kvalitní dětské oblečení a doplňky z prémiových materiálů
Antivirové centrum
ER.cz - Přesměrování pro Váš web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holičství, pánské kadeřnictví v Třebíči
Včelařství Špaček - kvalitní med a včelí produkty
Jógové studio Marcel Třebíč Havlíčkovo náb. 37
JÓGA TŘEBÍČ Jógové centrum v Třebíči.
Jóga s Pepou pro začátečníky a pokročilé