Rychlé vyhledávání

Reklama

Za vaši pozornost (12.3.2009)

První výskyt: 03.2009

Text hoaxu

Email "Za vaši pozornost."

Za vaši pozornost.
(Výkonný ředitel a finanční ředitel)
Pověste Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR
Email: prkchanzw@yahoo.com.hk
 
Za pozornost
 
Je pochopitelné, že byste mohla být trochu chápavý, protože nevíte, ale já mám lukrativní obchodní návrh společného zájmu podělit se s vámi. Dostal jsem váš odkaz na můj hledat někoho, kdo vyhovuje mé navrhované obchodní vztah.
  
Já jsem pan Patrick KW Chan výkonný ředitel & vedoucím Pověste Seng Bank Ltd Mám znejasněny obchodní doporučení pro vás. Já potřebuju, abys mi pomáhat při realizaci podnikatelského projektu z Hongkongu do vaší země. Jedná se o převod velké částky peněz. Vše o této transakci, musí být právně udělat, aniž by zaháknutí. Prosím, snažíme se dodržovat velmi diskrétně ve všech záležitostech týkajících se této problematiky.
 
Poté, co se finanční prostředky byly úspěšně přeneseny do vašeho účtu, abychom se podílu v poměru k dohodnuté oběma z nás. Budu preferovat jste mě na můj soukromý e-mailovou adresu (e-mail: prkchanzw@yahoo.com.hk) a nakonec po které jsem se vám poskytnout více informací o této operaci.
 
Prosím, pokud jste neměli zájem odstranit tento e-mail a nebylo mi shánět, protože já jsem uvedení svou kariéru a život mé rodiny v sázce s tímto podnikem. I když nic není nic podniknutý získal.
 
Vaše nejbližší reakci na tento dopis ocení.
  
Kind regards,
 
Pan Patrick Chan W. K.



Email "PODROBNOSTI" po kontaktování odesilatele:

Vážený Jan Vrana,
  
Já jsem vás kontaktovali ohledně zemřelého zákazníka Azízovi Musa Numan (irácký ropa obchodníka) a investiční mu pod naši správu bank. Mám své kontaktní informace z Hongkongu komor se, že jde o Rozhoduji se na vás. Jak jsem již nové vaší oblasti specializace, proč ne my jen jednu zkoušku, nebudete litovat. Ještě jednou bych se zdvořile požádat, aby vám udržet obsah tohoto mail důvěrných a respektovat integritu informací, které jste přišel jako výsledek tohoto mailu. Já jsem Vás kontaktovat samostatně a nikdo se o tomto sdělení bych rád intimní vám některé skutečnosti, že se domnívám, by měl zájem na vás.
  
V červnu 2001, Aziz Musa Numan přišli na náš bankovní činnost diskuse s našimi soukromé bankovní divize. Ten nás informoval, že má finanční portfolio 18,3 milionu amerických dolarů, které si přeje mít nás obraťte (investice) na jeho účet. Byl jsem přidělen důstojník na jeho případ, protože jeho vysoce čistého jmění profil; jsem četné návrhy v souladu s mojí povinností jako je de-facto šéfa operací důstojník ze soukromého bankovního sektoru, a to zejména s ohledem na objem finančních prostředků, že si přál, aby do naší banky. Potkali jsme se mnohokrát před každým investice byly umístěny. Já ho vyzývají, aby zvážily růstu různých fondů s prvořadým mužstva. Oblíbenou trasu na mou radu k zákazníkům je začít tím, vyhodnocování údajů o 600 tradičních akcií a dluhopisů 300 manažerů a vedoucích alternativních investic. Založené na mou radu, jsme skaná peníze kolem různých příležitostech učiněna atraktivní a marže u našich prvních měsíců provozu se naběhlé úroky a zisk činil tento bod na 22,5 milionu amerických dolarů, toto rozpětí není plný potenciál fondu, ale On adovanou nízkorizikové zaručena návratnost investic.
  
Po splatnosti více upozornění poslal k němu, a to i během války (USA a irácká válka), čtyřmi lety (2003). Opět po válce další oznámení bylo odesláno a stále žádná odpověď přišla od něho. I okamžitě složil úkolem lokalizovat ho do vnitřního vyšetřování oddělení Pověste Seng Bank Ltd Informace začala kapat v Azízovi Musa Numan a jeho rodina byli zabiti během války v výbuchu bomby, které postihly jeho domov na Mukaradeeb kde jeho osobní ropný vrt byl. Banky okamžitě zahájil vyšetřování možné přeživší příbuzní, aby záznam o situaci, a také, aby se přihlásily k tvrzení jeho majetku. Pokud jste obeznámeni s vlastní bankovní záležitosti, ti, kteří blahosklonně naše služby obvykle preferují anonymitu, ale také několik úrovní odloučení od konvenčních postupů.
  
V jeho bio-data podobě, on uvedeny žádné příbuzné. V oblasti privátního bankovnictví, otevření účtu u nás znamená, nikdo nebude vědět, o její existenci. Účty jsou zřídkakdy konané pod názvem; odvádějícími užívání čísel a kódů na účtech v anonymitě. Tato banka dokonce dává na výběr vkladatelů s jejich e-mail poslaný na ně nebo držené v bance samotné, což zajistí, že tam nejsou žádné stopy na účet a jak jsem řekl, jen zřídka se tam jmenuje nejbližší příbuzný. Privátního bankovnictví klientům kromě není nominující příbuzní také obvykle ve většině případů dovolené závěti v naší péči, v tomto případě, naše již zemřelý klient zemřel v-zůstavitel. V souladu s naší vnitřní procesy pro majitele účtů, kteří zemřeli, jsme zřízený vlastní vyšetřování v dobré víře určit, kteří by měli mít nárok na vrácení majetku. Toto šetření se v posledních měsících byl bezvýsledný. Máme naskenovaná všech kontinentů a používá náš soukromý vyšetřovací affiliate společnosti se dostat na kořen problému. Je celkem jasné, že nyní náš drahý klient zemřel bez známých nebo identifikovatelné člena rodiny.
  
Zbývá mi jako jediná osoba s plnou obraz o tom, co je převažující situace je ve vztahu k portfoliu a pozdní příjemce vkladu. Podle praxe, Soukromý bankovní sektor bude do konce tohoto roku vysílat žádost o výpis z nároku na Pověste Seng Ltd banky, není-li získat životaschopné nároky budou s největší pravděpodobností vrátí vklad do řízení Pověste Seng Bank Ltd To bude vést k tomu, že peníze vstupují do Pověste Seng účetní systém a portfolia bude v mých rukou a ze soukromé bankovní divize. Co mi vadí nejvíce je, že v souladu se zákony své země, na uplynutí šesti (6) letech prostředků zpět do vlastnictví, kdy hongkongská vláda, jestliže nikdo platí pro nárok na finanční prostředky. To se nestane, pokud jsem svou cestou.
  
Co chci se týkají budete třísknout vypnout neetické praxi, ale chci vám něco pochopit. Je pouze zvenčí do bankovního světa, kteří zjistí, že vnitřní politiky v bankovním světě aberrational. Svět privátního bankovnictví je především obtěžkaný obrovské odměny pro ty, kteří sedí na některých židlí a dohlížet na určitých kmenů. Měli byste se začaly nyní sestavit obecný směr, co jsem navrhla. Neexistuje USD 22500000,00 vklad jen leží nevyužitá. Tato banka má strávil velké částky peněz, se snaží sledovat zesnulého rodiny, jsou zkoumány již několik měsíců a byly nalezeny žádné zjistitelné člena rodiny. Šetření skončilo.
  
Můj návrh, jsem připraven poskytnout potřebné informace, které by vás jako nejbližší pozůstalý vztahu. Já jsem také navrhuje, že po úspěšné realizaci obchodních řešení a peníze na váš účet, finanční prostředky budou vyplaceny v poměru 30/70, 30% prostředků půjde k vám nabízejí sami sebe jako příbuzní a poskytování cizí účet především pobřežním účet pro bezpečný převod finančních prostředků a 70% bude pro mě. Prosím, dejte mi vědět ve Vaší další korespondence, pokud nad sdílení poměr je podle vás v pořádku, protože můžeme-jemné vyladění této interakce založené na našich zapouzdřit máte jakýkoliv problém s ním. V návaznosti na hlavní plán pro toto řešení jsem se podíváme na bankovní transakce, které mají pochopení s mou bankou jako první bod přenosu, aby se obočí, které mohou být vzneseny, nebo aby se zabránilo zbytečným výslechu.
  
Jsem si vědom důsledků tohoto návrhu. Ještě jednou, co chci, pokud zjistíte, že nebude mít zájem na tomto projektu, který byste měli zbavit tohoto mailu a zapomněl jsem kdy vás kontaktovali, se ptám, že nemusíte být mstivý a destruktivní. Neničily mé kariéry, protože nemáte schválit mého návrhu. Nejsem trestní a co dělám, dělám nenalezli proti dobrým svědomím, může to být těžké, abyste pochopili, ale dynamiku mého průmysl diktuje, že jsem tento krok učinit. Takové příležitosti pouze ty cesty jednou za život. Nemůžu nechat tuto šanci projít mě. Jednou jsem v celkové kontroly nad svým osudem. Tato šance nebude průchod mě prosím a nenechte ujít mi moji šanci, pokud nebudete pracovat se mnou dejte mi vědět a já dál se svým životem. Jsem rodinný typ člověka, a to je příležitost, aby jim poskytly nové příležitosti. I vyhodnotili rizika a riziko jen jsem se tady od vás odmítají pracovat se mnou a mým alerting banky. Pokud mi dát pozitivní signál, dám vám příslušná modus operandi zahájit tento proces směřující k uzavření smlouvy.
  
Pošlu ti to poštou není bez míru strachu, jak to, jaké budou důsledky, ale vím, že nic ve mně není nic podniknutý získal a že úspěch a bohatství nikdy přijít snadno nebo na talíře ze zlata. To je na jedné pravdě jsem se naučil od své soukromé bankovní klienty. Don't zradit mé důvěry. I čekají vaši odpověď.
  
S pozdravem,
  
Pan Patrick Chan W. K.


Pokračování korespondence, obsah emailu INFORMACE:

Vážený Jan Vrana,

Dovolte, abych vás uklidnit, že jsem všechny modalit v místě k úspěšnému provedení této transakce, protože jsem každý nástroj na mém odstranění jako výkonný ředitel v bance a také jako de facto vedoucí provozu v divizi privátního bankovnictví. Z mých předchozích email mám vysvětlit, aby vás podrobnosti, proč jsem Vás kontaktovat víc mám své kontaktní informace z Hongkongu komor, s tímto jde Rozhoduji se napíše.
  
Přál bych si Vám oznámit, že by jste mě kontaktovat prostřednictvím oficiálních kanálů, budu vědět, popírají ty a informací o tomto projektu. Nechci žádné přímé spojení mezi vámi a mnou. Moje oficiální linie nejsou bezpečné tratě jsou pravidelně sledovat posoudit naši úroveň péče o zákazníky v souladu s naší Total Quality Management politiky. Opakuji, že nechci, aby jste mě kontaktovali prostřednictvím oficiální moje telefonní linky ani Chci vás kontaktovat mě přes mou oficiální e-mailový účet. Kontaktujte mě pouze přes tuto osobní e-mailový účet.

Jsem přesvědčen, že budeme schopni vytvořit důvěru, která je potřebná pro dokončení tohoto řešení, a všechno, co potřebuji od vás je vaše vůle a odhodlání, abychom mohli skončit během několika příštích dnů.

Co byste měli pochopit, o této transakci je skutečnost, že jsem se ujistit, že to projde přes všechny mezinárodní bankovní zákony ohledně tohoto jsem se postará o všechny výdaje na můj konec, které zahrnují náklady na udržení služeb právníka, aby transakce řádné dokumentaci, která je potřebná pro dokonalé tvrzení, stejně jako náklady na dokumentaci, další logistické a notářské ověření všech dokumentů zde. Vaše pouze povinnost v této transakce bude zřídit účet na moři, které může ubytovat tyto finanční prostředky, a já vám dám více lehce později jednou souhlasíte s partnerem se mnou.

Jak jsem řekl před neexistuje riziko, že se bude týkat jak procházejí mezinárodní bankovní zákony a všechny dokumenty vztahující se k této transakci budou zaslány vám za pročtení a důvěry.
Všimněte si, že jsem velmi handicapované s ohledem na způsob jednání jsem sám, pokud tato transakce je zde v bance protože ze svého postavení. Kromě toho, že zákony zde v Hong Kong a většina části Asie, pokud jde o korupci jsou velmi přísné. V rozporu se zákony, se rovná trest, takže když jsem statečný podniku, budu muset i nadále sledovat moje záda. Proto budeme omezovat naši komunikaci na email, protože to je můj soukromý e-mail a veškerá komunikace se ode mne pro vás bude provedeno ve většině netušící způsobem. Je velmi snadné sledovat telefonický rozhovor tak, prosím, nesou s sebou.
  
Pokud budeme hrát podle pravidel, jak jsem jim špalda, pak nemáme problém. Budu vás o tom, jak a kde k otevření bankovního účtu, na moři, když přijde čas
  
Dejte mi vědět, pokud máte řízení mě v nejbližší době.
  
Pozdravy
  
Patrick Chan


Email VÍCE INFORMACÍ:

Vážený Jan Vrana,

Děkujeme Vám za Vaši odpověď a Váš zájem pomáhat mi v této transakci. Oceňuji Váš zájem o můj návrh a já upřímně doufáme můžeme pracovat společně jako dva muž týmu v duchu partnerství v tomto projektu. S ohledem na to, co mám v ruce a na skutečnost, že nemohu provádět sám, jak jsem ti říkal před tím, než se stal pro mě nezbytné usilovat o vaši pomoc partner se mnou. Poté, co jsme úspěšně přesunout finanční prostředky z mé banky v tak já doporučuji vám pomůže mi investovat peníze ve své zemi, pokud můžete poskytnout životaschopné obchodní nápad a pokud budete souhlasit, že to pro mě, aby mě ze štítu orgány ve své bance, a ve své zemi. I pak převést peníze na malé drobnosti, ze své země na můj bankovní účet v Hongkongu nebo Číny, nebo jinde ve formě výnosů z podnikání, aby nedocházelo ke zbytečnému výslechu. Měli byste se neměli starat o cokoliv, budu dělat vše, co ze zákona povinna zajistit, že projekt jde hladce, musí projít všechny zákony Mezinárodní bankovní a máte moje slovo. Po vyřešení této transakce se svěřit do rukou, chci připomenout, že je potřeba vaše odhodlání a pracovití sledovat. Pokud jste práci vážně, celá transakce by měla být v průběhu několika dní.

Přečtěte si následující A vrátit na ME:

Za prvé bych chtěl vědět vaše práce označení, ve skutečnosti bych chtěl vědět přesně druh podnikání nebo práci děláte a jak staré máte. Ať je vám známo, že tento projekt je vysoce kapitálově náročné, to je důvod, proč mám být velmi opatrný na to, kdo jsem si to se mnou, budu potřebovat vaši celkovou obětavost a důvěru, aby tento proces prostřednictvím. Potřebuji někoho, že je vnímavý a schopni plnit úkol. Vím, že jsme se potkali, ale jsem přesvědčen, že budeme schopni vytvořit potřebnou důvěru, že musíme provádět tento projekt.

Jsem teď v kontaktu s cizím online bankovní bych, že jste v úmyslu otevřít účet na vaše jméno v této zahraniční banky, když přijde čas jsem vás o to. Peníze budou převedeny na váš účet, který bude otevřen v bance za nás oba, je to nejlepší způsob, jak myslím, že bychom mohli být chráněn před mým bance, protože vím, když nebudeme dělat ve většině netušící způsobem budou zvyšovat obočí, které by mohly vést k dalšímu šetření. Takže prosím následovat moje plány nábožensky, protože mám plán na háček volný převod těchto finančních prostředků z mé banky ve váš prospěch. Chci, aby nám to líbit tyto peníze v pokoji, když jsme k závěru. Byl jsem, aby byl tento plán již dlouhou dobu nyní, neboť bylo zjištěno, že tento zákazník zemřel. Mám tágo po několika měsících skrytého vyšetřování.

Také musíte vědět, že nemohu tento převod peněz na moje jméno, jako moje banka bude mít na paměti, že je to ode mě, to je místo, kde tě potřebuji. V důsledku toho, že budete muset otevřít účet v příslušné bance. I získají osvědčení o vkladu z této mé banky, a bude vydán v tvém jménu, které umožní vám bonafide majitel fondů. Po této akci budou peníze nakloněný online pro nás oba. Můžeme pak bance pokyn k převodu finančních prostředků na zajištěné bankovní vám poskytne ve své zemi, nebo jakékoli jiné bezpečné útočiště.

Budu také perfektní pro dokumentaci s pomocí svého právníka, aby se transakce zákonné právo vyžaduje. Než jsem začít, budu potřebovat poslat mi své celé jméno, telefonní číslo, rodinný stav, kopii jakékoli podobě vaší totožnosti (řidičský průkaz nebo mezinárodní práci ID pas) a svou aktuální adresu. Chci si být jistý, že jsem transakce se správnou osobou. Jakmile jsem si od vás tyto budu začít papíru práce. Doufám, že budete rozumět, proč potřebuji všechny tyto peníze by se velká a chci, aby se zajistilo, že tě znám dobře, než jsem postupovat, aby vám všechny podrobnosti k zahájení projektu, já také posílám vás moje práce a identifikace moje rodina obrázků po obdržení vaší identifikaci. Pošlu jméno a kontaktní údaje o bance, takže můžete začít komunikovat s nimi, když vědí, že je zralý, aby tak učinily. Zkontrolujte, zda byl tento projekt důvěrná, nejsou v něm diskutovat s kýmkoliv, protože se jedná o důvěrnou povahu této transakce, a moje práce.

Odpovězte prosím nejdřív.

Pozdravy,

Patrick Chan


Pokračování korespondence, email VAŠE ID IS A PRERIQUISITE:

Vážení Jan Vrana,
  
Obdržel jsem Váš e-mail, a jejich informace, ale ne ID
  
Nicméně, jestliže se vztahují k mé předchozí email, jsem ti říkal, co jste povinni zaslat před tím, než zahájí tuto transakci. Takže pokud mohu, upozorníme vás znovu, jste povinni zaslat kopii Vašeho řidičský průkaz nebo mezinárodní pas. Nejdůležitějším problémem je, že chci mít jistotu jsem transakce se správnou osobou, moje zvědavost může být odůvodněno s ohledem na peníze na dotaz, kromě toho je kopie licence nebo pasu, které budou použity v Attorney k dispozici všechny potřebné dokumentace k dokonalosti. Tak můžete i jděte poslat fotografii kopii vašeho ovladače licence nebo vaše fotografie kopii mezinárodní pas by přílohu emailu, jak jsem čekat, až obdrží každý údaje požadované dosud v této transakci.

  
Vaše ID, které je vyžadováno není nutně pro mé zjištění, ale pro dokumentaci ve váš prospěch. Nebudete se tam ale alespoň vaše ID by měly představovat vy..
  
Vím, že jste byli informováni o rozsahu finančních prostředků jsme mluvíš a skutečnost, že kopii Vašeho ID chybí nemůže získat tyto prostředky z jakékoliv banky. Pokud se chystáte na bankovní sbírat peníze, musíte ID bez ohledu na to jak malé výjimkou je váš účet, a to iv případě, že je váš účet platební skrutátorů bude ještě potvrdit vaši fotografii a podpis systému. My jsme mluvili o kterým nárok na dědictví v hodnotě $ 22500000,00 a budete očekávat, banky, aby jí na vás bez řádné identifikace?
  
Můj přítel nám pomáhají sami alespoň uvedení jednoho nebo dva dohromady znát určité požadavky, které nemohou být narušeny ve finančním světě.
  
Já bych ocenil, kdybych obdržet kopii tohoto e-mailem ID uchycení co nejdříve
  
   
Patrick Chan

Poznámka redaktora

Asi nábor bílých koní na převody peněz získaných nelegálními způsoby. Jen běžný SCAM přeložený do češtiny pomocí Google Translate.

 

Adresa stránky: http://www.hoax.cz/scam419/za-vasi-pozornost-1232009/
Alternativní odkaz: http://www.hoax.cz/index.php?section=scam419&action=hoax_detail&id=972

Naši partneři

Týdny mediálního vzdělávání - NA PRAVDĚ ZÁLEŽÍ
Projekt E-Bezpečí
MANIPULÁTOŘI.CZ
Internetem Bezpečně
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NEŠLAPE.CZ - NEŠLAPE Vám počítač? Odvirování PC, zrychlení počítače, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Nářadí, nástroje, pomůcky, nože, kvalitní rukavice

Podpořte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv českého webu

Doporučujeme

ZvolSi INFO - Surfařův průvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právě dnes
RigoloKids - kvalitní dětské oblečení a doplňky z prémiových materiálů
Antivirové centrum
ER.cz - Přesměrování pro Váš web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holičství, pánské kadeřnictví v Třebíči
Včelařství Špaček - kvalitní med a včelí produkty
Jógové studio Marcel Třebíč Havlíčkovo náb. 37
JÓGA TŘEBÍČ Jógové centrum v Třebíči.
Jóga s Pepou pro začátečníky a pokročilé