Diskuse k tématu - Phishing

Jan Pospíšil
24.07.2012 v 17:38
POZOR! NEJEN, ŽE Z VÁS VYLÁKAJÍ 99KČ ZA SMS A VAŠE MOBILNÍ TELEFONÍ ČÍSLO - ALE JEŠTĚ NAVÍC SE OD NICH DOZVÍTE JEN UBOHOU ODPOVĚĎ V PODOBĚ JEDNÉ VĚTY A TO JIM PŘED TÍM JEŠTĚ VLOŽÍTE JAKO BLBEC NĚKOLIK INFORMACÍ O SVÉ OSOBĚ...
info@ma-budoucnost.cz
Chceš znát svou budoucnost?
Máte v životě starosti?
Zajímá vás, zda je vaše láska ta pravá, nebo jestli teprve příjde?
Trápí Vás zdraví, finance, nebo něco jiného?
Naše věštba online Vám odpoví na vše, co vás zajímá. Stačí si vybrat kategorii věštby a ihned se dozvíte veškeré informace! Neváhejte a nahlédněte do své budoucnosti ještě dnes!
Chceš znát svou budoucnost? Klikni na ma-budoucnost.cz

Quentin
31.03.2012 v 15:27
\"To je znovu upozorní dolarů 500,000.00 USD, který byl uložen tady v kanceláři Western Union na vaše jméno. Měli byste kontaktovat správce transakcí Monica Montiel vyzvednout převod peněz kontrolní číslo (MTCN).
Kontaktní email: @ monica.montiel fengv.com
Kontaktní osoba: Monika Montiel
Čeká na vaši rychlou odpověď.\"

Jana
09.02.2012 v 16:13
Zdraví,prodávám auto a tento email došel a ještě další dva podovné z jiné emailové adresy. Je to podvod? Kdo s Tím máte nějakou zkušenost?Děkuji Hi mate, I have looked at it a few times now, and after looking around, I\'m satisfied with the great condition but what\'s your actual price for it .How long have you owned it?. and when last was it serviced? I love a bargain, so i would like to get it as soon as i can. I would be able to make payment through PayPal Or Bank To Bank Wire Transfer, i find it the easiest way to use my credit card safely and is a safe and reliable method of payment... Let me know your price for it .Kindly provide me with the address where it will be picked up so that i can forward it to the shipping company to calculate the cost of pick up for me. I hope to hear from you soon, and i will make all transportation preparations for it to be transported to my home in USA.

Kaczka
14.06.2011 v 14:03
Dneska mi přistála do e-mailu stejná záležitost jako Milošovi. Mou adresu evidentně \"phisher\" získal na youtube.

Miloš
20.04.2011 v 09:41
Dear E-mail User,@seznam.cz
We have temporarily limited all access to sensitive account features in our E-mail accounts. In order to restore your account access, you need to reply to this email immediately with your
username:(______________) and password:(_______________).
Due to much junk/spam emails you receive daily, we are currently upgrading all email accounts spam filter to limit unsolicited emails for security reasons and to upgrade our newly improved
E-mail account features to ensure you do not experience service interruption.
You must reply to this email immediately with your user name and password to enable us upgrade your E-mail Account properly.
A confirmation link will be send to you for the Re-Activation of your e-mail Account, as soon as we received your response and you are to Click on the \"Confirm E-mail\" link on your mail
Account box and then enter this confirmation number: 1265-6778-8250-8393-5727.
Technical Support Copyright 2011.
upgrade.team90@gmail.com

Tomek
24.09.2009 v 15:31
UPGRADE WEB
Váení Email Seznam UIVATELE,
Dokonèit aktivaci úètu s námi, jste povinni odpovìdìt na tuto zprávu a zadejte
své heslo do prostor za pøedpokladu, (********) musíte udìlat pøed pøítími 48
hodin od obdrení tohoto e-mailu nebo databázi budou vymazány a de-aktivován z
naí databáze.
Celé jméno:
Uivatelské jméno:
Heslo:
Vá úèet mùe být ovìøena níe: http://login.szn.cz/?
language=cz&remember=0&set_disableSSL=0&set_forceSSL=0&loggedURL=http% 3A% 2F%
2Femail.seznam.cz% 2Fticket & serviceId = email
Dìkujeme, e pouíváte: https: / / mail.seznam
----------------------
Bez komentáře.

niki
21.03.2008 v 07:13
No... dostala jsem uz hodne mejlu od ty CS, ale ted jsem dostala uplne novou verzi od stavebni sporitelny s burinkou... ze by neco novyho?

napodobne
16.03.2008 v 08:13
Mily Royi, nezoufej, ani ja nejsem klientem Ceske sporitelny a jejich varovne maily mi chodi stale take :-(. No, asi si dam adresu do filtru, to by mohlo pomoct, ne? Jinak sotva neco jineho vymyslime.

Vladimíra
13.03.2008 v 14:00
To jsem ráda, že nejsem tak blbá , jak si myslím a že jsme nenaletěla na verifikaci spojení - viz podvodné mejly jakože od Čes.spoř. Hned se mi to nezdálo, že by spořka chtěla po klientech klikat na nějaké www odkazy. Hned mám lepší náladu.
Příspěvky v diskusi jsou nezávislými příspěvky návštěvníků a čtenářů serveru HOAX.cz a nemusí být vždy v souladu s názory provozovatele nebo osob přímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.







