Rychlé vyhledávání

Reklama

Prodej REPORTů

Text hoaxu

Pochopte princip a vydělejte spoustu peněz !!
Na 100% to funguje mohl bych Vám to odpřísáhnout !!!!!!!

Dříve, než-li si vytisknete a přečtete všechny informace, chtěl bych vám říci něco z vlastní zkušenosti.

Když jsem poprvé obdržel tyto informace, udělal jsem přesně, co mi bylo doporučeno! Vytiskl je, v klidu přečetl a byl jsem velmi překvapen. Pořád jsem byl sice nedůvěřivý (všude kolem nás je spousta pofiderních nabídek), ale nakonec jsem se rozhodl a vůbec toho nelituji. Po předchozích zkušenostech zúčastňuji se již podruhé celého cyklu. Osobně vím, že to funguje a že je to práce, jež jsem vždy hledal. Pracuji z domova a asi tak 2-3 hodiny denně. V prvním cyklu tohoto systému jsem si vydělal za tři měsíce takovou částku, ke které bych při průměrném platu dospěl asi za 15 let. Chápu, že právě tyto cifry mnohé, jež celý život poctivě pracují, od tohoto způsobu práce odrazují, protože nevěří, že je možné si tolik a v tak krátké době vydělat. Já mám své zkušenosti a mohu těmto lidem popřát jen hodně štěstí. Patříte-li do této skupiny, pak tento dopis s klidným svědomím vymažte. Je však možné, že toho jednou, tak jako se to kdysi přihodilo mně, budete litovat a čekat, objeví-li se další.

Přeji všem, kteří se této příležitosti chopíte, mnoho štěstí a radosti z výsledků, jež se brzy dostaví.

Začněte, tak jako já JEŠTĚ DNES!


Všechny níže uvedené adresy jsou plně funkční a spolehlivé.
Pokud budete potřebovat pomoci, kontaktujte mne!


Tak a teď již slíbené informace.
NEMAŽTE TO, VYTISKNĚTE SI TO, PŘEČTĚTE A VYDĚLEJTE VELKÉ PENÍZE! FUNGUJE TO SKVĚLE!

PRACUJI NA TOMTO PROGRAMU JEDNU AŽ DVĚ HODINY DENNĚ, ZPRACOVÁVÁM OBJEDNÁVKY A TO DO TOHO POČÍTÁM I CESTU DO BANKY!!!

Takže se do toho dejte a uvidíte, že budete rádi, že jste tak učinili!

VYDĚLEJTE SI 100.000,- USD ZA ROK REKLAMOU NA INTERNETU A POSÍLÁNÍM E-MAILŮ!!!

Vážená přítelkyně, vážený příteli!
Můžeš vydělat 50.000,- USD i víc v následujících 90-ti dnech za posílání emailů. Myslíte si, že JE TO NEMOŽNÉ? PŘEČTĚTE si detaily, není v tom žádný chyták ani podvod, prostě udělejte si reklamu na Internetu nebo posílejte své emaily a budete na cestě k finanční nezávislosti!

"AS SEEN ON NATIONAL TELEVISION"


Děkuji za Váš čas a zájem. Toto je dopis o kterém se nedávno psalo v novinách. Vzhledem k popularitě tohoto dopisu na Internetu věnoval hlavní noční zpravodajský program jedné TV stanice celou show na objasnění a zjištění, jestli může níže popsaný program skutečně lidem přinést peníze. Také se zkoumalo, jestli je tento program legální. Jejich zjištění jednou a provždy potvrdily, že se neporušují žádné zákony a nařízení. To lidem pomohlo ukázat, že toto je jednoduchý, neškodný a zábavný způsob jak vydělat nějaké peníze doma. Budete tomu rozumět, když si to vyzkoušíte.


A TADY TO JE !!!
***** Vytiskněte si to hned pro budoucí referování ******


Následující výdělečná příležitost je ta, o kterou by jste se mohli zajímat.
Je možné ji začít s minimální investicí a příjem je přímo
ÚŽASNÝ!!!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Chcete si vydělat 50.000,- USD za méně než 90 dní!?
Prosím, přečtěte si tento program, zpočátku jsem tomu také nevěřil, ale je to tak!!! A potom si jej přečtěte
JEŠTE JEDNOU!


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

TOHLE JE LEGÁLNÍ PŘÍLEŽITOST JAK SI VYDĚLAT PENÍZE !!! !!!

Nevyžaduje to, aby jste přišli do styku s lidmi (jako ve spoustě jiných podobných nabídek)!!! Můžete pracovat svým vlastním tempem. Nejlepší věc je, že nikdy nemusíte opustit Váš dům, kromě přijímání pošty. Jestliže věříte, že si jednoho dne budete moci dát velkou pauzu, na kterou čekáte, TAK TOTO JE ONO!!!
Jednoduše následujte tyto instrukce a Váš sen se splní. Tento Multi-Level-E-mail objednávkový obchodní program funguje perfektně na 100% a kdykoliv. E-mail je obchodní nástroj budoucnosti!!! Využijte tuto nekomerční metodu inzerování. Udělejte to teď!!! Čím déle budete čekat, tím více lidí bude dělat tento business. MULTI-LEVEL-MARKETING (MLM) konečně dosáhl respektu. Vyučuje se na Harvardské obchodní škole a Stanfordský výzkum jako i žurnál Wall Streetu vyhlásili, že 50-65% všeho zboží a služeb bude již v brzké době prodáváno prostřednictvím multi-levelových způsobů. Tohle je Multi-bilionový dolarový průmysl a z 500.000 amerických milionářů celých 20% (100.000) získalo své bohatství za posledních pár let, a to díky MLM. A co více! Statistiky ukazují, že 45 lidí se denně stává milionáři právě díky Multi-Level-Marketingu.
Možná už jste ten příběh slyšeli, jak v létě navštívil Donald Trump show Davida Lettermana. Dave se ho zeptal, co by dělal, kdyby o všechno přišel a musel by začít znovu od začátku. Bez váhání odpověděl, že by si našel dobrou MLM společnost a pustil by se do práce. Publikum začalo nesouhlasně pískat. On se podíval do hlediště a vážně prohlásil: "Právě proto jsem já tady nahoře a vy tam dole!" Se síťovým marketingem máte dvě možnosti příjmu. Přímý příjem z prodeje, který uskutečníte Vy sami a příjmy z obratu lidí, které uvedete do businessu. Nekončící příjem je tajemstvím bohatství. To znamená jedno investování času nebo peněz a potom vydělávat znovu a znovu. V sítovém marketingu to také znamená vydělávat za práci ostatních. Přiložená informace je něco co jsem si nechal proklouznout mezi prsty. Naštěstí jsem si znovu vše přečetl a promyslel si to.

****************** ZKUŠENOSTI ******************

Například pan Jerry Proctor.
Před dvěma lety byla zrušena moje pozice u firmy, pro kterou jsem pracoval posledních patnáct let. Po několika neúspěšných pracovních pohovorech jsem se rozhodl jít do vlastního businessu. V průběhu minulých let jsem prošel mnohými finančními těžkostmi. Dlužil jsem své rodině, přátelům a věřitelům přes 35.000,- USD. Musel jsem zastavit svůj dům, abych uživil svoji rodinu a business. V TOMTO MOMENTĚ se stalo něco významného v mém živote a já píši, abych se o tuto významnou událost podělil i s Vámi. V polovině prosince 1997 jsem obdržel e-mail s tímto programem. Šest měsíců před obdržením tohoto e-mailu jsem hledal různé obchodní příležitosti. Všechny programy, které jsem obdržel nebyly efektivní (alespoň podle mého mínění). Buď byly komplikované nebo vyžadovaly velké investice a riskovat takový vklad, abych zjistil, jestli to funguje jsem nehodlal podstoupit. Jak jsem už řekl v prosinci 1997 jsem dostal tento program. Nežádal jsem si ho, prostě jsem ho dostal podobně jako Vy.
Díky Bohu za to! Přečetl jsem si ho několikrát, protože jsem tomu nemohl uvěřit a šel jsem do toho. Mohl jsem totiž investovat tolik, kolik jsem si momentálně mohl dovolit. Ale jako Vy jsem byl stále skeptický a trochu jsem se obával o legalitu věci. Tak jsem si to ověřil u U.S. Post Office (1-800-725-2061 24Hrs) a oni mi potvrdili, že je to vskutku legální!!! Po vyloučení, že program by byl nelegální nebo řetězový jsem si řekl, proč to nezkusit. Rozeslal jsem kolem 10.000 e-mailů. Stálo mne to asi 15,- USD za můj čas on-line. Výborná věc na e-mailech je, že se nemusí nic tisknout a může se jen rozesílat. Protože se všechny objednávky vyplňují přes e-mail, byla moje investice pouze můj čas, který jsem u počítače strávil. Říkám Vám, jak to je, doufám, že Vás to nezklame, ale slíbil jsem si, že nikoho nepodvedu, ať to stojí co to stojí. Za méně než týden jsem začal přijímat objednávky na REPORT #1. Do 13. ledna 1998 jsem dostal 26 objednávek na REPORT #1. Váš cíl je získat minimálně 20 objednávek na REPORT #1 DO DVOU TÝDNŮ. JAK JE NEZÍSKÁTE, ROZEŠLETE VÍCE TĚCHTO PROGRAMŮ, DOKUD JE NEZÍSKÁTE! Můj krok k získání 50.000,- USD za 90 dní byl udělán. Do 30.ledna 1998 jsem dostal 196 objednávek na REPORT #2. Váš cíl je získat minimálně 100 objednávek na REPORT #2 do dvou týdnu. Pokud se tak nestane, tak rozešlete více programů. Když je budete mít, tak zbytek je pohoda a určitě získáte svých 50.000,- USD. Já jsem měl 196 objednávek na REPORT #2, tedy o 96 více než jsem potřeboval. Takže jsem si sedl a relaxoval. Do 1.března 1998 jsem za svých 10.000 odeslaných e-mailů získal 58.000,- USD a každým dnem přicházely další. Splatil jsem svoje dluhy a koupil jsem si nové auto. Prosím, dejte si načas a pečlivě si přečtěte tento program. NAVŽDY TO ZMĚNÍ VÁŠ ŽIVOT !!! Pamatujte si, že Vám to nebude fungovat, když to nezkusíte! Tento program funguje, ale musíte přesně dodržet postup!
Speciální pravidlo - nezkoušejte dát Vaše jméno tam, kam nepatří. To by nefungovalo a Vy by jste se okradli o spoustu peněz!! Navíc při změně údajů v adresách jinak, než je uvedeno v instrukcích, se stane toto podnikání nelegálním a v případě tak velkých výdělků, jaké se zde běžně dosahují, si Vás finanční úřad určitě najde. Ale znovu opakuji, že v případě dodržení níže uvedeného postupu se jedná o legální podnikání!! K tomu, aby jste dosáhli svůj cíl potřebujete získat 20 a víc objednávek na REPORT #1 a 100 a více na REPORT #2. V tomto případě vyděláte 50.000,- USD a více za 90 dní! JÁ JSEM ŽIJÍCÍ ODKAZ TOHO, ŽE TO OPRAVDU FUNGUJE!!! Jestliže jste se rozhodli, že se tohoto programu nezúčastníte, tak je mi to opravdu líto. Tohle je totiž skutečně skvělá příležitost s minimálním riskem a vkladem! Pokud se chcete zúčastnit, tak následujte tento postup a budete na cestě k finanční nezávislosti. Pokud podnikáte nebo chcete začít svůj vlastní business, tak tohle považujte za dobrou příležitost. JÁ JSEM TO UDĚLAL !!!
S pozdravem Jerry Proctor.

P.S.: Máte představu jak vypadá 11.700 ks v 5-ti dolarových bankovkách (58.000,- USD) naskládaných vedle sebe na kuchyňském stole?

******************************************************************
JE TO ÚŽASNÉ!!!
OSOBNÍ POZNÁMKA OD ZAKLADATELE TOHOTO PROGRAMU

Než si přečtete tento program a reporty, měli by jste vědět, že tento legální program nemohl být vytvořen žádným amatérem. Dovolte mi, abych Vám něco řekl o sobě. Celých 10 let jsem měl svůj prosperující business. Pak se mi v roce 1979 začal můj obchod hroutit. Dělal jsem vše, co mi před tím přinášelo úspěch, ale marně. Konečně mi došlo, že to nebylo mnou, ale ekonomikou, která nás doprovázela od roku 1945. Nemusím Vám vysvětlovat, co to udělalo s nezaměstnaností, mnoho z Vás to zná z vlastní zkušenosti. Přišlo mnoho pádů a bankrotů. Střední třída se ztrácela, ti co věděli co dělají, tak moudře investovali a posunuli se výše a ti co nevěděli, tak klesali níže do chudoby. Jak říká známé přísloví: "BOHATÍ BOHATNOU A CHUDÍ CHUDNOU". Tradiční metody výdělku z Vás neudělají bohaté a inflace to patřičně ovlivní.
Právě jste dostali dopis, který Vám může dát finanční svobodu po zbytek Vašeho života a to "BEZ RIZIKA" a s "MINIMÁLNÍ SNAHOU". V následujících měsících můžete vydělat víc peněz než jste si kdy mohli přestavit. Měl bych také podotknout, že já z těchto peněz neuvidím ani cent. Také nikdo z lidí, kteří testovali tento program. Už jsem si vydělal přes 4.000.000,- USD!!! Přestal jsem program používat po rozeslání 16.000 programů. Nyní mám několik firem, které vymýšlejí podobné programy. Následujte program PŘESNĚ PODLE INSTRUKCÍ!! Neměňte ho žádným způsobem!! Funguje přesně tak jak byl vytvořen. Nezapomeňte „odmailovat“ kopii tohoto programu každému, na koho si jen vzpomenete! Jeden člověk, kterému to pošlete může rozeslat i 50.000 kopií ... a Vaše jméno bude na každé z nich!!! Pamatujte, že čím více programů rozešlete, tím více potencionálních zákazníků získáte! Takže příteli, poskytl jsem Vám příležitost, informace, materiál k tomu, aby jste získali finanční nezávislost. TEĎ JE TO JEN NA VÁS ! "PŘEMÝŠLEJTE O TOM" než vymažete tento mail ze své schránky. Dejte si trochu času, čtěte a přemýšlejte o tom. Vezměte pero a spočítejte si, co se může stát, když se do toho pustíte. Vezměte tu nejhorší možnost a i tak to bude hodně peněz. Přinejhorším získáte svoji investici zpět. Všechny pochybnosti, které máte se rozplynou, když dostanete první objednávky. FUNGUJE TO !!!
Jody Jacobs, Richmond,VA.

******************************************************************
TAK A JE TU ÚŽASNÝ PROGRAM,
KTERÝ VÁM VYDĚLÁ TISÍCE DOLARŮ !!!

INSTRUKCE: Tato metoda vydělávání peněz skutečně FUNGUJE NA 100% KDYKOLIV. Jsem si jistý, že můžete vydělat přes 50.000,- USD v budoucích 90-ti dnech. Než řeknete "blbost..." prosím přečtěte si pozorně tento program. Tohle není řetězový dopis, ale perfektní, legální příležitost na vydělání peněz. O co vlastně jde? Tak jako v každém multi-level obchodě budujeme svůj obchod tím, že získáváme nové partnery a prodáváme své produkty. OBJEDNÁVKY PŘICHÁZEJÍ POŠTOU A JSOU VYBAVOVÁNY E-MAILEM, takže nepřicházíte do styku osobně. Děláte vše doma v soukromí, nebo v úřadě. Tohle je největší multi-levelová příležitost na světě!!!

A TOTO MUSÍTE UDĚLAT VY!!

1. Objednejte si všechny čtyři REPORTY (Návody a instrukce) z následujícího seznamu (nemůžete je prodávat, dokud je nemáte).
Za každý report pošlete 5,- USD v hotovosti (USD proto, že jsou v tom zapojeni zájemci z celého světa, po CZ muzete 150KC), připište ČÍSLO A NÁZEV REPORTU, VAŠI E-MAILOVOU ADRESU A VAŠI POŠTOVNÍ ADRESU (pro případné problémy) a pošlete osobě, jejíž jméno je napsáno v seznamu u REPORTU. Celkem tedy posíláte: objednávku report 1 osobě číslo 1, objednávku číslo 2 osobě číslo 2 atd… osoba vlastnící report 1 je již v objednávce vyplněna, ostatní musíte přepsat – viz str. 9.
Jestliže nebydlíte v USA musíte nejprve koupit ve směnárně čtyři 5-ti USD bankovky.

UJISTĚTE SE, ŽE JSTE NA OBÁLKU NAPSALI VAŠI ZPÁTEČNÍ ADRESU, PRO PŘÍPAD PROBLÉMŮ S DORUČENÍM !!! Doporučuji poslat dopisy jako "CENNÉ DOPISY" nebo "DOPORUČENĚ" (jinak se může stát, že se o Vaše vydělané dolary budete nevědomky dělit s nepoctivým zaměstnancem pošty) a LETECKY (v případě toho, že se jedná o zahraničního adresáta - neletecká zásilka by mohla putovat třeba i 2 měsíce!).
(Doporučuje se též zalepit dopisní obálku lepidlem, aby se nedala neporušeně navlhčením otevřít. Aby peníze v pořádku došli, je to nejdůležitější!)
Když zadáváte svoji objednávku, ujistěte se, že objednáváte všechny reporty. Budete je potřebovat, aby jste si je mohli uložit do Vašeho počítače a potom mohli prodávat jejich kopie. Skutečně tyto reporty potřebujete, jinak si lidé nebudou mít od Vás co objednat a navíc tyto reporty obsahují důležité informace o tom, aby jste mohli dosáhnout úspěchu!!
Za pár dní dostanete reporty e-mailem (4), každý z jiného e-mailu. Uložte si je do počítače, aby jste je měli připraveny na odeslání tisícům lidí, kteří si je u Vás objednají.

2. DŮLEŽITÉ - nijak neměňte jména lidí, kteří jsou v seznamu u reportu (žádným způsobem), pouze jen tak jak je uvedeno v krocích a - f, protože jinak ztratíte většinu svých příjmů. Když pochopíte, jak to funguje, bude Vám také jasné, jak to nefunguje, když to změníte. Metoda byla testována, když to změníte, tak už to fungovat nebude!!

Podívejte se na seznam dostupných reportů.
Když si objednáte reporty, vezměte tento dopis a odstraňte jméno a adresu u REPORTU #4. Tento člověk ukončil cyklus a není pochyb, že získal 50.000,- USD.
Posuňte jméno a adresu z REPORTU #3 na pozici REPORTU #4.
Posuňte jméno a adresu z REPORTU #2 na pozici REPORTU #3.
Posuňte jméno a adresu z REPORTU #1 na pozici REPORTU #2.
Vložte Vaše jméno a adresu na pozici REPORTU #1.

Prosím, pečlivě zkontrolujte, jestli jste okopírovali
správně všechny jména a adresy!!!

UDĚLEJTE TO I V ANGLICKÉ ČÁSTI TOHOTO SOUBORU!!!

3. Vezměte si celý dopis i se změněným seznamem jmen a zkopírujte ho do Vašeho počítače. Nedělejte žádné změny v části INSTRUKCE!!! Váš finanční podíl na účasti v tomto obchodě je prakticky zanedbatelný (určitě si můžete dovolit investovat 20,- USD, popřípadě se můžete složit s kamarády, bude Vás více na podávání inzerátů a na posílání emailů a více jich pošlete!). Určitě už máte Internetové připojení a e-mail je zdarma! Aby jsme Vám pomohli s Vašim marketingem, 4 reporty, které jste si objednali Vám dají cenné informace např. jak posílat hromadné e-maily, kde najít tisíce možností, jak inzerovat zdarma atd. Také vám budou dány informace o INTERNETOVÝCH MARKETINGOVÝCH KLUBECH, jako je jeden z největších INTERNET MARKETING RESOURCES (IMR). Zde najdete forum, kde si internetoví obchodníci z celého světa vzájemně vyměňují informace a tajemství úspěchů. Klub také zdarma dodává internetové nástroje a služby k vytvoření VLASTNÍHO INTERNETOVÉHO OBCHODU. Dodají zdarma software na posílání hromadných e-mailů a každý týden až 1.000.000 nových e-mailových adres. Také Vám poradí, kde získat zdarma WEB stránky, jak získat TOP hodnocení ve vyhledávačích pro Vaši stránku, jak prodávat Váš produkt pomocí inzerátů, bulletinů, bannerů a mnoho dalších rad.

Adresa IMR je: http://www.marketingontheweb.net Příklad adres se seznamy a vy-hledávačích e-mailových adres: http://www.whowhere.lycos.com/Email,
http://www.infospace.com/info/email1.htm

Existují dvě hlavní metody na vybudování si Vašich spodních linií:

METODA #1: POSÍLÁNÍ HROMADNÝCH E-MAILŮ: Řekněme, že chcete začít v malém, jen aby jste viděli, jak to funguje. Předpokládejme, že Vy a všichni Vaši zainteresovaní rozešlete jen 2.000 e-mailů (každý z Vás). Také předpokládejme, že budete mít 0,5% odpovědí. Když použijete dobrý seznam tak 1%. Také mnoho lidí rozešle stovky tisíc těchto programů namísto 2.000. Ale pokračujme v tomto příkladu, rozeslali jste 2.000 programů. Z 0,5% odpovědí je to pouze 10 objednávek na REPORT #1. Těch deset lidí rozeslalo 20.000 programů, což je při 0,5% 100 objednávek na REPORT #2. Těch 100 rozešle 2.000 programů a Vy dostanete 1.000 objednávek na REPORT #3, a když těch 1.000 rozešle svých 2.000 programů, tak při 0,5% získáte 10.000 objednávek na REPORT #4. To je 10.000 5-ti USD bankovek v hotovosti!!! Váš totální příjem v tomto případě je: 50+500+5.000+50.000 = 55.550,- USD!!! Pamatujte, že tohle je předpoklad jen z 1990 lidí. Ti kteří se nebudou chtít zúčastnit jednoduše tento mail vymažou a nic jim to neudělá! Zkuste o tom na chvíli popřemýšlet! Co kdyby každý poslal 100.000 programů místo 2.000 ?! Věřte mi, že lidé to udělají, možná i více! Mimochodem Váš finanční vklad je minimální ... Už máte internetové připojení a e-mail je zdarma! REPORT #2 Vám ukáže nejlepší metody hromadného posílání e-mailů a kde se dá získat seznam adres.


METODA #2 - BEZPLATNÉ INZEROVÁNÍ NA INTERNETU

1. Inzerováni na internetu je nenáročné a existují tisíce BEZPLATNÝCH míst na inzeráty. Řekněme, že začnete skromně, jen tak, aby jste zjistili, zda to funguje. Váš cíl by byl získat jen 10 lidí do prvního levelu. (Umístění bezplatných inze-rátů na internetu lehce získá vetší ohlas). Dále řekněme, že každý z Vaší orga-nizace získá pouze 10 lidí. Následujme tento příklad a uvidíme, co se stane:
2. 1.level Vašich 10 členů .............. 50,- USD.
3. 2.level 10 členů od těch 10-ti (5,- USD x 100) ....... 500,- USD.
4. 3.level to už je 1.000 členů (5,- USD x 1.000) ........... 5.000,- USD.
5. 4.level 10.000 členů (5,- USD x 10.000) ........... 50.000,- USD.
Celkově 55.550,- USD. Pamatujte, že tohle je jen příklad pro 10 členů.
Mnoho lidí získá stovky členů!!! PREMÝŠLEJ O TOM!!! Vše, co musíte udělat za každých 5,- USD, které dostanete, je svědomitě jim poslat Váš e-mail s objednaným reportem.
TO JE VŠE!!! VŽDY ODBAVUJTE OBJEDNÁVKY V DEN KDY PŘIJDOU!!! To Vám zaručí, že e-maily, které budou rozesílat s VAŠÍM jménem, budou promptní, protože oni nesmí inzerovat, dokud nebudou mít reporty!!! DOSTUPNÉ REPORTY.

********* Objednej si každý z nich podle čísla a jména **********

Poznámka: ZA KAŽDÝ REPORT POŠLI 5,- USD, ŠEKY SE NEAKCEPTUJÍ!

Ujisti se, že zaplatíš správně, hlavně když osoba, od které si report objednáváš, žije v zahraničí. To je velmi důležité, pokud nezaplatíš správně, pošta nedojde a Ty nezískáš svůj report. Dej si na čas, aby jsi to udělal správně, protože tohle je základ Tvého businessu. Když si nejsi jistý kolik zaplatit za známky, tak se raději zeptej a oni už zařídí, aby dopis v pořádku došel.
Zabalte hotovost alespoň do dvou papírů (pokud nebydlíte v USA musíte nejdřív koupit čtyři 5-ti USD bankovky).
Na jeden z nich napište:
(a) číslo a název reportu, který objednáváte,
(b) Vaši e-mailovou adresu,
(c) Vaše jméno a poštovní adresu.



OBJEDNEJTE SI REPORTY JIŽ NYNÍ !!!

(REPORTY jsou v českém i anglickém jazyce)

REPORT #1 "The insider's Guide to Advertising for Free on the Internet"
OBJEDNEJTE SI REPORT #1 od:
Mxxx Šxxx,Dxxx 4, 76315 Slušovice, Česká republika (CZ)

REPORT #2 "The Insider's Guide to sending Bulk E-mail on the Internet" OBJEDNEJTE SI REPORT #2 od:
Zxxx Vxxx ml.,Hxxx 4, 76315 Slušovice, Česká republika (CZ)

REPORT #3 "The Secrets to Multilevel Marketing on the Internet"
OBJEDNEJTE SI REPORT #3 od:
Txxx Šxxx, Hxxx 7, 76316 Fryšták, Česká republika (CZ)

REPORT #4 "How to become a Milionaire utilizing the Power of Multilevel Marketing and the Internet"
OBJEDNEJTE SI REPORT #4 od:
Dxxx Pxxx, Pxxx 1, 40747 Varnsdorf, Česká republika (CZ)


Přibližně 50.000 nových lidí se připojuje k Internetu každý měsíc!

***** TIPY K ÚSPĚCHU *****

POVAŽUJTE TOTO ZA VÁŠ BUSINESS!!! Buďte promptní, profesionální, svědomití a řiďte se instrukcemi.
Objednejte si čtyři reporty OKAMŽITĚ, aby jste je měli, když Vám začnou přicházet objednávky, protože:
Když dostanete 5,- USD, MUSÍTE odeslat požadovaný produkt (report)!
Nikdy nepřipusťe, aby jste na někoho zapoměli nebo jej nechali dlouho čekat!
Uvědomte si, že každý kdo si objednává Váš REPORT je Váš spolupracovník. Na jeho další práci záleží Váš úspěch. Buďte mu tím nejlepším vzorem!
VŽDY VYBAVUJTE OBJEDNÁVKY V TEN SAMÝ DEN KDY PŘIJDOU!
Buďte trpělivý a nevzdávejte se!! Když budete přesně plnit pokyny, Vaše výsledky BUDOU ÚSPĚŠNÉ!!!!
A HLAVNĚ, VĚŘTE V SEBE A V TO ŽE USPĚJETE!!!

************ VAŠE ŘÁDKY ÚSPĚCHU ***********

Dodržujte tyto řádky a zaručeně uspějete. Jak nezískáte 20 objednávek na Report #1 do dvou týdnu, pokračujte v inzerování a posílání e-mailů, do té doby, dokud je nezískáte. Potom by jste za pár týdnů měli dostat objednávky na Report #2. Pokud se tak nestane, tak nepřestávejte posílat a inzerovat, dokud se tomu tak nebude. Jak náhle získáte 100 objednávek na Report #2, MŮŽETE ZMÍRNIT, protože systém už v tomto případe funguje za Vás a Vaše hotovost už bude přicházet sama od sebe.
TOHLE JE DŮLEŽITÉ SI ZAPAMATOVAT: Vždy, když se Vaše jméno posouvá na seznamu dolů, dostáváte se k jinému Reportu, takže můžete sledovat svůj pokrok tím, že budete sledovat, jaký produkt (Report) si od Vás lidé objednávají! Když si přejete zvýšit svůj příjem, tak prostě odešlete nový balík e-mailů a tak začne celý proces od začátku. NEEXISTUJE ŽÁDNÁ HRANICE PŘÍJMŮ, KTERÝ MŮŽETE ZÍSKAT V TOMTO BUSINESSU!!! Dřív, než se rozhodnete, jestli se do toho pustit nebo ne, tak si přečtěte následující fakta o tomto programu:

1. PRODÁVÁTE PRODUKT, JEHOŽ VÝROBA VÁS NIC NESTOJÍ!
2. PRODÁVÁTE PRODUKT, JEHOŽ DOPRAVA VÁS NIC NESTOJÍ!
3. PRODÁVÁTE PRODUKT, JEHOŽ REKLAMA VÁS NIC NESTOJÍ!
4. VYUŽÍVÁTE SÍLU INTERNETU A MULTI-LEVEL MARKETINGU!
5. VÁŠ JEDINÝ VÝDEJ KROMĚ POČÁTEČNÍ INVESTICE 20,- USD, JE POUZE VÁŠ ČAS!
6. CELÝ PŘÍJEM, KTERÝ TÍM ZÍSKÁTE JE ČISTÝ ZISK!
7. TENTO PROGRAM NAVŽDY ZMĚNÍ VÁŠ ŽIVOT!
***** ZKUŠENOSTI OSTATNÍCH *****

Tento program funguje, ale musíte přesně dodržet jeho pokyny! HLAVNĚ NEUMISŤUJTE VAŠE JMÉNO NA JINOU POZICI, TO BY VÁS STÁLO HODNĚ PENĚZ, TO PROSTĚ NEFUNGUJE!!! Jsem žijící odkaz toho, že to funguje. Je to skutečně skvělá příležitost, jak relativně lehce vydělat peníze, s minimálním vkladem. Pokud se rozhodnete zúčastnit se, tak dodržujte program podle pokynů a budete na nejlepší cestě k finanční nezávislosti.
Steven Bardfield, Portland, OR.

*************************************************************
Tento program skutečně funguje. Bydlím mimo USA, v Evropě a ze začátku jsem měl obavy, nebyl jsem si jistý, jestli to skutečně funguje a tak jsem to nebral příliš vážně. Ale pak jsem si řekl: "Proč ne?". Nakonec jsem šel do banky a koupil jsem si čtyři 5-ti USD bankovky. Objednal jsem si Reporty ( vše jsem udělal přesně podle pokynů, abych měl jistotu, že když to nebude fungovat, tak to nebyla moje chyba) a čekal jsem. Zanedlouho mi e-mailem přišly Reporty, pozorně jsem si je prostudoval a když jsem se dozvěděl, jak vše dělat, tak jsem začal svůj business. Začal jsem vyhledávat adresy všude a udělal jsem si dlouhý seznam (skutečně mne to bavilo, bylo to jako nové hobby a neměl jsem co ztratit), jako šílený jsem začal posílat e- maily lidem po celém světě. Neustále jsem to dělal a každý den jsem kontroloval schránku. Asi po dvou týdnech začaly přicházet objednávky. Stále si pamatuji na tu chvíli, kdy jsem ve schránce objevil první objednávku. Jen tak jsem tam chvíli stál a řekl jsem si: "Tak to je ono! Funguje to!" Byl jsem velmi šťastný a začal jsem posílat ještě více e-mailu. Další den prázdná schránka a zase jsem si myslel, že to asi fungovat nebude, ale opak byl pravdou. Další den jsem dostal 3 objednávky, hned jsem lidem rozeslal jejich reporty, aby mohli okamžitě také vydělávat peníze (pro sebe i pro mne). Za dva týdny jsem denně sedával asi 30 minut u počítače a vybavoval objednávky. Po dobu dvou týdnů jsem dostal 29 objednávek na Report #1. Potom začaly objednávky přicházet stále častěji a rychleji, každý týden jsem dostával kolem stovky objednávek, a USD stále přicházely. Celkově jsem vydělal asi 64.000,- USD. Věřili by jste tomu? Minulý týden jsem si koupil novou motorku a za to vděčím tomuto programu. Jestli stále nevíte, co udělat, tak já Vám říkám ZKUSTE TO a nebudete litovat. Tohle je Vaše šance, když ji pustíte, budete litovat do konce života!
H.J.Moines, France.

*************************************************************
Jmenuji se Mitchell a moje manželka Jody, bydlíme v Chicagu, IL. Jsem účetní v jedné americké společnosti a vydělávám celkem pěkné peníze. Když jsem dostal tento mail, byl jsem naštvaný na manželku kvůli přijímání "junk mail" (reklamní listy, atd., nevyžádané). Dělal jsem si z toho legraci, věděl jsem, že to nebude fungovat. Jody mne absolutně ignorovala a skočila rovnou do toho. Dělal jsem si z ní legraci a byl jsem připravený předhodit ji známou otřelou frázi "Vidíš to, já jsem Ti to říkal, že to nebude fungovat!" Ale na posměch jsem potom byl já!!! Za 45 dní dostala 147.200,- USD v 5-ti bankovkách! Byl jsem šokovaný!!! Byl jsem si jistý, že to nefunguje a nebyla to pravda!!! Připojil jsem se k Jody, měl jsem ještě sedm let do důchodu, a tento program mi vrátil chuť k práci, protože jsem za sebou viděl výsledky!
Mitchell Wolf, MD, Chicago, IL.

**************************************************************
Hlavní důvod pro tento dopis je, abych Vás přesvědčil, že tohle je poctivý, legální, ziskový systém na vydělávání velkých peněz za krátkou dobu. Jen jsem to zkusil, abych viděl, co se dá získat na oplátku za minimální peníze a snahu. K mému překvapení jsem obdržel 36.470,- USD za prvních 14 dní a další stále přicházely!!!
Charles Morris, Esq.

***************************************************************
Protože nejsem typ gamblera, trvalo mi pár týdnu, než jsem se rozhodl zúčastnit se. Dospěl jsem k názoru, že 20,- USD je tak malý vklad, že prostě není možné, aby jsem nezískal alespoň tolik objednávek, aby se mi tato malá investice vrátila. Bože, jak jsem byl překvapený, když jsem našel svoji středně velkou schránku plnou objednávek! Zanedlouho jich bylo tolik, že jsem si je musel vyzvedávat u okénka na poště. Tento rok vydělám více peněz, jak za uplynulých deset let! Krásná věc na tom je, že nezáleží na tom, kde lidé žijí. Jednoduše - nejlepší investice s takto rychlou návratností.
Paige Willis, Des Moines, IA.

************************************************************
Už jednou jsem dostal tento program. Vymazal jsem ho, ale později jsem se rozmýšlel, jestli jsem to opravdu neměl zkusit. Samozřejmě jsem neměl představu odkud získám další kopii a tak jsem musel čekat, dokud mi ji někdo nepošle. Uplynulo 11 měsíců než jsem ji znovu dostal. Už jsem ji nevymazal!!! Na první pokus jsem získal 41.000,- USD!!!!
Violet Wilson, Johnstown, PA.

*************************************************************
Tohle je už potřetí, co se zúčastňuji tohoto programu. Odešli jsme z práce a zanedlouho si koupíme dům na pláži a budeme žít bez starosti o peníze. Jediný způsob, jak to pro Vás bude fungovat je, že to budete dělat. Proboha, nepropásněte tuto ZLATOU příležitost!!! Hodně štěstí a příjemné utrácení!
Kerry Ford, Centerport, NY.

OBJEDNEJTE SI REPORTY HNED TEĎ A VYKROČTE
NA VAŠI CESTU K NEZÁVISLOSTI!
TEĎ JE ČAS NA DOSÁHNUTÍ OBROVSKÝCH VÝSLEDKŮ!
PROSÍM POZOR: Jestliže potřebujete poradit jak začít podnikat, zaregistrovat obchodní jméno, naučit se jak platit daně, kontaktujte Živnostenský úřad. Vaše výsledky závisí čistě na Vás, na Vašem inzerování a práci. Tento dopis nezaručuje žádné příjmy ani výsledky. Všechny sumy a výdělky uvedeny v tomto e-mailu mohou být faktické nebo fikce.

!!! V Š E C H N O J E J E N N A V Á S !!!
MNOHO ÚSPĚCHŮ!!!

Prosím vyplňte objednávku, vytiskněte, podepište a zašlete poštou.
Stejně tak udělejte u ostatních Reportů.
( celkem budete rozesílat 4 objednávky: Report 1,2,3,4 na čtyři adresy –
viz. Seznam na straně 11: nutno tedy přepsat objednávkový list: první adresa je již před vyplněná, u dalších musíte jména a adresu dodavatele příslušného reportu vyplnit podle seznamu na str. 11 )

OBJEDNÁVKA

Datum:

D o d a v a t e l O b j e d n a v a t e l

Jméno: Mxxxx Jméno:

Příjmení: Šxxxxxx Příjmení:

Ulice, č.p.: Drxxxí 4 Ulice, č.p.:

Město: Slušovice Město:

PSČ: XXX XX PSČ:

Země: Česká republika Země:

E-mail: mxxxx-sxxxx@xxxxx.cz E-mail:

Název produktu: REPORT 1 Cena: 5,- USD nebo 150,- Kc

U dalších objednávek uveďte název produktu (REPORT 2, REPORT 3, REPORT 4)

podpis

Poznámka redaktora

Klasický příklad SPAMu. Tento nesmysl bývá doručován jako poměrně veliká příloha e-mailu.

Protože jsou u nás pyramidové hry zakázány, snaží se někteří organizátoři maskovat takové akce za prodej jakéhosi produktu. Tyto nabídky na zbohatnutí mají stejný základ: koupím produkt od zapojeného účastníka(ů), tím již zapojené členy posunu o pozici výš a snažím se přesvědčit jiné, aby produkt koupili a tím moji pozici také vylepšili. Pokud je trh nasycen - a to díky pyramidovému způsobu je poměrně rychle - ti poslední mají minimální šanci, že někdo další na to naletí a jsou to pouze jejich peníze, které pomohly alespoň částečně vrátit náklady svým předchůdcům.

Paradoxem je, že v textu "nabídky" se píše:
"3. PRODÁVÁTE PRODUKT, JEHOŽ REKLAMA VÁS NIC NESTOJÍ!"

Rozesílatele - spamera šíření uvedené "nabídky" opravdu stojí málo času a peněz, ale co mají dělat ostatní, kteří po modemu takový e-mail stahují a dokonce i od několika podnikavců.

Adresa stránky: http://www.hoax.cz/hoax/prodej-reportu/
Alternativní odkaz: http://www.hoax.cz/index.php?section=hoax&action=hoax_detail&id=146

Naši partneři

Týdny mediálního vzdělávání - NA PRAVDĚ ZÁLEŽÍ
Projekt E-Bezpečí
MANIPULÁTOŘI.CZ
Internetem Bezpečně
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NEŠLAPE.CZ - NEŠLAPE Vám počítač? Odvirování PC, zrychlení počítače, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Nářadí, nástroje, pomůcky, nože, kvalitní rukavice

Podpořte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv českého webu

Doporučujeme

ZvolSi INFO - Surfařův průvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právě dnes
RigoloKids - kvalitní dětské oblečení a doplňky z prémiových materiálů
Antivirové centrum
ER.cz - Přesměrování pro Váš web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holičství, pánské kadeřnictví v Třebíči
Včelařství Špaček - kvalitní med a včelí produkty
Jógové studio Marcel Třebíč Havlíčkovo náb. 37
JÓGA TŘEBÍČ Jógové centrum v Třebíči.
Jóga s Pepou pro začátečníky a pokročilé